שרשור מתכונים אהובים:

קינוח תפוחי עץ - פשוט מעדן

קולפים וחותכים 4 תפוחי עץ חמוצים ומניחים בתבנית המיועדת לתנור. לשפוך מעל 1/2 כוס סוכר חום דמררה + 1/2 כוס סוכר חום כהה,וכף מלאה של קינמון. להניח בקערה 1 כוס סוכר לבן, 1 חבילה חמאה רכה ו- 1 כוס קמח. לעבד את הבצק למצב של פירורים ולשפוך מעל תפוחי העץ. להניח בתבנית בתנור שחומם מראש לחום בינוני, דהייינו 180 מעלות ולאפות בין 30 ל- 40 דקות או עד שהפירורים מתחילים להשחים.
 
קישואים מטוגנים

בוקר טוב לכולם, קל, מהיר וחסכוני קישואים מטוגנים קישואים, מלח, פלפל, קמח, שמן לרחוץ היטב את הקישואים ולחתך לפרוסות עבות. לערבב תבלינים עם קמח ולטבול כל פרוסת קישוא בתוך התערובת. לטגן בשמן חם. להניח על מגבת נייר לספיגת השמן. שלכם, אלינוער
 
אבוקדו ברוטב דבש

אבוקדו ברוטב דבש - נפלא לאירוח 1 בצל קטן קצוץ, 1/2 כפית חרדל, 1/4 כוס דבש, 1/4 כוס לימון, 1/4 כוס שמן זית 1 אבוקדו מקולף וחתוך לפרוסות עבות, 1 אשכולית קלופה ופרוסה לערבב את 5 המרכיבים הראשונים ולקרר במקרר ל- 30 דקות. להניח את פרוסות האבוקדו והאשכולית בצלחת הגשה . לשפוך מעל את הרוטב ולהגיש.
 
למעלה