שרשור מתכונים אהובים:

רינת103

New member
../images/Emo71.gifהמלוואח שלי

מצרכים: מלוואח רסק עגבניות גבינה צהובה תוספות שונות :זיתים,טירס,גמבה,טונה..... אופן ההכנה: לוקחים מלוואח ומורחים עליו(כשהוא עדיין קפוא) רסק עגבניות מפזרים מעל גבינה צהובה,מפזרים את התוספות מעל מפזרים עוד גבינה צהובה ולתנור למשך כ - 20 דקות
 

סויה 1

New member
פוקצ'יה עם תפוחי אדמה ועגבניות שרי...

כוס קמח תפוח אדמה מבושל ומעוך רבע כוס מים כ-15 גר' שמרים לחים עגבניות שרי חצויות כמה שיני שום חתוכות,אורגנו יבש,מלח. ממיסים שמרים לחים(כרבע קובייה) ב-רבע כוס מים פושרים,ומשאירים כ-10 דקות. מערבבים עם הקמח + תפוח האדמה המעוך +מלח ופלפל. משאירים לתפיחה של 20-30 דק'. מחלקים את הבצק שטפח לשניים. מפזרים בנדיבות שמן זית לתוך התבנית...מותחים את הבצק ומשטחים אותו על השמן עם הידיים. מפזרים על הבצק פרוסות של שום,ודוחפים אותו חזק פנימה. חותכים עגבניות שרי לחצי,מועכים אותן מעט ומפזרים על הבצק כולל המיץ. מפזרים מלח גס ואורגנו יבש. מכניסים לתנור חום בינוני עד שמשחים. זהו מתכון איטלקי דרומי אותנטי לוקח קצת יותר זמן להכין(בעיקר הבצק ת"א) אבל התוצאה שווה את המאמץ. הכמויות הן לשני אנשים...אפשר תמיד להכפיל כמויות. תהנו.
 
עוגיות מתוקות / מלוחות

עוגיות של צ`יק וצ`ק לערבב 1 חב` קמח תופח עם 2 חב` חמאה רכה ו- 1 יוגורט 0%. להניח ל-10 דקות במקרר. כמות הבצק מספיקה ל- 5 גלילים ארוכים ודקים. לחמם תנור ל- 180 מעלות. לרדד ולמרוח במה שבא לכם. גליל אחד נמרח בנדיבות בממרח תמרים וקוקוס, גולגל והונח על תבנית מרופדת בנייר אפיה, גליל שני נמרח בריבה, על השלישי פיזרתי סוכר חום כהה עם קינמון, רביעי עם ממרח שוקולד `השחר`, ועל החמישי פיזרתי בנדיבות גבינה צהובה מגוררת (צ`דר). לאפות עד שמתחיל להשחים. זהו. בלי הרבה פאצק`ן. אפשר לזרות / או לא אבקת סוכר מלמעלה (לא על הגבינה הצהובה כמובן). לפרוס בעוד הגלילות חמות. ושיהיה לכולם יום טוף.
 

ziliyoni

New member
נראה לי מאוד, תודה

יש לי אורחים חשובים בעוד שבועיים חושבת לנסות וכמובן גם אחר כך להכין נראה מיוחד תודה
 

ח י ה א

New member
אריאלה ...מברוק על הפורום המקסים

כבר אימצתי מתכונים שיהיה בהצלחה !!!!!!!!!
 
פשטידת כרובית וברוקולי נהדרת

מצרכים: בצל גדול קצוץ 200 גרם ברוקולי קפוא ומופשר 200 גרם כרובית מופרדת לפרחים ומורתחת כ 15 דקות. 1/2 גביע קוט'ג 1 מיכל שמנת מתוקה מלח ופלפל שחור אגוז מוסקט מגורד בנדיבות 3 ביצים הכנה: מחממים תנור לחום 180. מטגנים בצל בשמן עד ריכוך. קוצצים ברוקולי וכרובית ומניחים בקערה. מוסיפים בצל, שמנת, קוטג', ביצים, מלח ופלפל ומוסקט מגורד. מערבבים היטב. יוצקים לתבנית משומנת קלות ואופים כ - 50 דקות. סוף הדרך של פשטידה....
 
יופי פנינת מותק...

אני מחברת את המתכון שלך לשרשור המתכונים, אז ככה כולם יוכלו למצוא אותם שם... נשיקות מאמי. ברוכה הבאה .
 

רובי א26

New member
טוב לא ליפול מהרגליים....

אז ככה ... ברוקולי, וכרובית ,ובטטה מתוקה , חותכים לחתיכות הכול .מרתיכים למספר דקות עים מרק עוף ופלפל שחור,מוצאים לתבנית מפזרים עוד מרק עוף מעל, עכשיו מחממים מראש את התנור על 180 אוליי אני לא יודע , נו תנסו לפי העין, וזה מזה טעים. עד שיהיה זהוב ומוכן, עכשיו אני פעם ראשונה רושם מתכון אז אנה ממכם יקרים תיהיו נחמדים אליי ולא לצחוק. ביי
 
רובי, רובי, רובי... היפ -היפ-הוריי...!!!!!

אני לא יכולה להמנע מלצחוק, כי אני מכירה אותך ואת דרך ההתבטאות הוורבלית שלך... חולה עליך !!!!!!!!!!!!! אממה כפרה, עשית את זה... הכנסת לי... 1:0 לטובתך. חייבת לציין שהמתכון נהדר, קל ומהיר הכנה. תצחק, אבל אני מאמצת. אוהבת טילים ! אותך...
 

רובי א26

New member
../images/Emo9.gifנו, חכו חכו, זה עוד לא הסוף....

מחר אני ימשיך אני עייף לילה טוב
,
 
למעלה