...ומה אתם מבשלים הכי מהר בבית ?

סוקי.... לא אומרים את המילה "טבעול" פה....

אני עוד לא מבינה איך אתם אוכלים את זה... מכה !!! איך היה המבחן בובה? נתת לציון בראש? סומכת עליך. אנחנו צריכות לדבר, לא? ה- פינה... להזכירך...
 
פסטות, חביתות עם תוספות מענינות, פיצה...

קציצות טונה, אורז עם תוספת ירקות, ולאחרונה ביום קר דייסות (עם תוספת של קינמון, סוכר ותותים מגורדים)
 
טוסט

מהיר וטעים... אני עושה טוסט רגיל ומחמם מעט במיקרו, אח"כ מעביר למחבת להשחמה....יוצא יאמי אני חי כמעט רק על אוכל מהיר כי אני סטודנט ואין יותר מדי זמן פנוי. אגב, בהצלחה עם הפורום, נראה נחמד מאוד.
 
../images/Emo51.gifעל הברכות ../images/Emo24.gif

הרעיון לכשעצמו נראה חביב, תמיד נמנעתי מלהכין טוסט במיקרו, כי הלחם קצת מצ'תקמק , אבל הרעיון של ההשחה במחבת...שיחוק. גם משחים וגם מקנה לו מרקם קריספי. יאללה... תעלה עוד רעיונות ...אהבתי.
 
ציפס וברבוניות מטוגנות

6-10 דגי ברבוניה מנוקים וחצויים לשני פילטים ½ כוס קמח 1 ביצה טרופה ¼ כפית פפריקה מתוקה ¼ כפית פלפל שחור מלח שמן (לא זית) לטיגון עמוק מחממים את השמן על להבה גבוהה. בצלחת שטוחה שמים קמח. בצלחת עמוקה טורפים את הביצה ומתבלים בפפריקה, פלפל שחור ומלח. טובלים כל פילה של דג בביצה ולאחר מכן בקמח מנערים את הדג מעודפי הקמח ומניחים במחבת שבו שמן חם מטגנים 2-3 דקות ולהגיש יחד עם צ'יפס.
 
סגוררררר. יששששש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם אתה מדבר עם הבלונדה, אולי תגיד לה להתקשר אלי, כי אני לא מצליחה להתקשר אליה..... שיחה ממתינה מעצבנת... תודה יא גבר . ♥♥♥
 
העיקר שהבלונדה חזרה אלי....

צ'חרר לי אותה קצת, אני לא ממש יכולה בלעדיה, אתה יודע נכון?... אז נכון שאתה היית שם קודם, {הרבה קודם...} אממה.... קצת חלוקת רכוש, באמש'ך... {תיכף היא תקפוץ, ההוד פולניותה הזאת ותצרח:"אמש'ך רכוש...} יאללה... חיבוק של האגריד...
 

אוניני

New member
קוסאנק .... אני צריכה מתכון...|בלונ

"גברת לולה, אני מאוד שמח להכיר אותך את עסמי..." שיהיה לך בהצלחה ושיחקת אותה כפרה...אוהבתותך !!!
 
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוניני קופרובסקי שלי... תודה ענקית ואוהבת אותך המוןןןןןן.... העלי את מתכוני רחל ושרה ושלך לכאן. זה ה-מקום... ת'קיירו מוצ'ו.
 
שקשוקה לשבת בבוקר

אני מוסיפה פה את המתכון כי: הוא קל להכנה, את המצרכים שבו אפשר למצוא בכל בית, הוא מהיר , משביע וטעים. ולפני המתכון רק אוסיף שמה שטוב בשקשוקה זה שאפשר להכין אותו ממה שיש בבית ולאו דווקא מהמתכון המופיע למטה. למשל רק מבצל מטוגן וביצים או רק עם קישואים. אפזר להוסיף גם חצילים, פטריות, עשבי תיבול ומה לא!? כל אחד לחוד או כולם ביחד. אפשר גם לטרוף את הביצים לקשקש אותן במחבת עם ירקות שיש בבית או להכין חביתה ממולאה עם ירקות. בקיצור, האפשרויות הן עצומות ומה שנדרש הוא קצת דמיון........ ושיהיה לכם אחלה שבת. 5-6 עגבניות 2-3 כפיות רוטב עגבניות שמן זית 2 פלפלים ירוקים 3-4 שיני שום קצוצים 3-5 ביצים מלח פלפל לבן 2כוסות מים 1 פלפל קטן חריף (לא חובה) לחתוך את הירקות. לחמם שמן במחבת גדולה ולהוסיף את השום, ושאר הירקות. לתבל. להוסיף את רוטב העגבניות והמים ועם הרתיחה לזרוק פנימה את הביצים. מבשלים כ- 10 דקות. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=thekitchen
 

chat girl

New member
ברשותכם עוד מתכון.

אני יודעת בדיוק שני מתכונים , אז זה אחד מהם :) זאת ארוחת בוקר משביעה וטעימה שסבא שלי היה מכין בבית . זה בעצם סנדויץ עגבניה וחביתה . מחממים מחבת עם קצת חמאה (אפשר שמן מי שמעדיף) מניחים כמה פרוסות של עגבניה (בהתאם לכמות הביצים , אם ביצה אחת אז 2-3 פרוסות יספקו ), נותנים לה להיטגן משני הצדדים במשך דקה וחצי . מערבבים את הביצים בתוך צלוחית, שופכים את הביצה על העגבניות ואז מניחים פת לחם או פיתה מעל . מכסים עם מכסה ומטגנים (לא על אש גבהה ) עד שהביצה מוכנה . בשביל להגיש אז פשוט הופכים את המחבת על הצלחת ( כמו
) אפשר לשים ירקות בצד , או גבינה ,או כל מה שיש במקרר . יוצא טעים בטרוף ! והעיקר משביע ..
 
אוכל אוכל ואוכל

שוב אני. הנודניקית של השקשוקה ואני חייבת לספר לכם שמרוב שעוסקים פה באוכל (מי לא אוהב לאכול, שיקום) אני כל הזמן מנשנשת......... וופלים בטעם לימון, מרק נמס, כבר איזה 7 כוסות קפה שחור (עם חלב כמו של תינוקות) , קרקרים עם שומשום, גבינה בולגרית, עוגיות שהבעל הביא מארה"ב ואני מחביאה אותן (רק בשבילי), ועוד עוגת גבינה ודי!! עכשיו כל שנותר לי הוא ללכת בעומת נפש למכון לספינינג ולהרים קצת ברזלים שכן אחרת, מאיפה יבוא עזרי? אז מספיק בלה, בלה, כי באמת פה זה לא המקום לברבורים האלה, אלא שנזכרתי, אפרופו שקשוקה, שאני חייבת לספר לכם על האומלטים האלה (בעברית תקנית חביתה זה גם טוב
אפשר להכין אומלט/חביתה עם כל ירק שיש לכם בבית. מה שאתם עושים זה ממיסים חמאה במחבת וכשהיא מעלה קצף מוסיפים אליה את הירק המצוי בבית, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות כשתי דקות, שווה גם להוסיף בצל פרוס (איזה שאתם אוהבים) ולהמשיך לערבב עד רך. עכשיו אם שאתם משתמשים במחבת אחרת או שמוציאים ת'ירקות מהמחבת הראשונה ומנגבים עם נייר מגבת. לחמם עוד חמאה ולהכניס לתוכה 5 ביצים טרופות. להוריד את האש לנמוך. להמשיך לבשל/לטגן על אש קטנה כדקה. עם מרית, להפוך את הביצה ולטגן גם את הצד הזה כחצי דקה. להוריד את המחבת מהאש. לשפוך מעל את הירקות, לקחת קצה של חביתה (אומלט עלק) ולהפוך על הקצה השני. בעזרת המרית להעביר לצלחת. כל העסק הזה לא לוקח יותר מכמה דקות והריח......... מהמם. זה היה בקצרה, מ המטבח שלי
 
למעלה