קמח...
ברוב הגדול של ספרי האפיה כשמופיעה כמות של קמח לא כותבים איזה סוג הוא ( תופח או לבן רגיל ). איך אני יכול לדעת איזה סוג לפי שאר המרכיבים של המאכל? ואם כותבים לי כמות של X קמח לבן רגיל וכותבים גם את המתפיחים ( סודה לשתיה ואבקת אפייה ) אם אני שם אותה כמות X של קמח לבן תופח התוצר יהיה אותו דבר..? או שהיחס משתנה...? תודה רבה לעונים.
ברוב הגדול של ספרי האפיה כשמופיעה כמות של קמח לא כותבים איזה סוג הוא ( תופח או לבן רגיל ). איך אני יכול לדעת איזה סוג לפי שאר המרכיבים של המאכל? ואם כותבים לי כמות של X קמח לבן רגיל וכותבים גם את המתפיחים ( סודה לשתיה ואבקת אפייה ) אם אני שם אותה כמות X של קמח לבן תופח התוצר יהיה אותו דבר..? או שהיחס משתנה...? תודה רבה לעונים.