דרושה הכרעה בנושאי בישול/פיסטור
ביקרתי השבוע בכרמל מזרחי שם אמר לנו המדריך שכל היינות בעולם(!) עוברים תהליך פיסטור/בישול קצר שהכרחי לקיום אורך חיי מדף ליין ואין זאת רק אצלהם (מטעמי כשרות כמובן). האם באמת כל יין עובר תהליך כזה? האם זה לא פוגע באיכות היין ובפוטנציאל היישון שלו בבקבוק? אנא, אני זקוק לתשובה אמינה ומקצועית (זיו היקר?) להכרעת הדיון והוויכוח החברתי הנוקב שהתעורר בקרב חוג ידידיי.
ביקרתי השבוע בכרמל מזרחי שם אמר לנו המדריך שכל היינות בעולם(!) עוברים תהליך פיסטור/בישול קצר שהכרחי לקיום אורך חיי מדף ליין ואין זאת רק אצלהם (מטעמי כשרות כמובן). האם באמת כל יין עובר תהליך כזה? האם זה לא פוגע באיכות היין ובפוטנציאל היישון שלו בבקבוק? אנא, אני זקוק לתשובה אמינה ומקצועית (זיו היקר?) להכרעת הדיון והוויכוח החברתי הנוקב שהתעורר בקרב חוג ידידיי.