צריכה את עזרתכם. לא יכולה לפתוח את הלינק

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
והנה מעתיקה בשבילך ליתר ביטחון.
מצרכים:

אספרגוס

אפונה קפואה שופרסל

5 מצות שופרסל

5 ביצים שופרסל

חמאה

מלח ופלפל לפי הטעם

שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה במחבת. חותכים את האספרגוס ל-3 חלקים. מטגנים את האספרגוס עם החמאה עד שהוא מתרכך מעט. מניחים בצד.

מפוררים את המצות לחתיכות בינוניות בקערה. מוזגים 2/3 כוס מים רותחים על המצות ומערבבים. מניחים בצד כדי שהמצות יספגו את הנוזלים ויתרככו מעט.

מערבבים לתוך הקערה את יתר המוצרים ואת האספרגוס ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית משומנת מעט ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ-40 דק' ועד שהפריטטה מתייצבת ומקבלת גוון זהוב יפה.

מוציאים, חותכים לפרוסות ומגישים עם מעט שמנת חמוצה.

בתאבון!

הצחיקו אותי עם הפרסומת לשופרסל אבל - האפונה הקפואה העדינה של שופרסל היא נפלאה ומומלצת. במקום אספרגוס אפשר לשים ברוקולי מיני.
בתיאבון וחג שמח.
 
למעלה