סלטים

מתכון לסלט ירקות צבעוני

מאת: מסעדת כנאפה

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

חצי כרוב לבן, חתוך לרצועות

1 פלפל אדום, חתוך לרצועות

1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות

1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות

שני שליש כוס שמן זית

שליש כוס מיץ לימון טרי

2 שיני שום כתוש

רבע כפית מלח

 

אופן הכנה:

בכלי לרוטב יוצקים את השמן ומיץ הלימון ומוסיפים את השום והמלח. מערבבים היטב.

מנחים את הירקות בכלי גדול. יוצקים את הרוטב מערבבים ומגישים.

 
   
תוכן פוגע