../images/Emo4.gifבעיית בצק קשה
שלום יש לי בעיה ואשמח אם תוכלו לעזור לי בה: אני לא מצליחה להשתלט על בצקים של פשטידות או עוגות שבסיסם הוא חמאה. הם מתפוררים לי ולא משנה מה אני עושה - מוסיפה קמח או מים, לשה יותר או פחות - הם לא מצליחים לי בכלל. אני לא יכולה לרדד אותם ואח"כ להוציא אותם בקלות לתוך התבנית, הם תמיד נקרעים בדרך. ואם יש בהם קרע זה בלתי אפשרי כמעט לאחות אותו ע"י רידוד. אתם בטח מכירים את התופעה ואודה לכם מאד אם תעזרו לי, יש לי מוניטין לשמור עליו
אני אופה חלות טובות מאד ודווקא בבצקים האלו אני נתקלת בקשיים איומים. תודה רבה! רחלי
שלום יש לי בעיה ואשמח אם תוכלו לעזור לי בה: אני לא מצליחה להשתלט על בצקים של פשטידות או עוגות שבסיסם הוא חמאה. הם מתפוררים לי ולא משנה מה אני עושה - מוסיפה קמח או מים, לשה יותר או פחות - הם לא מצליחים לי בכלל. אני לא יכולה לרדד אותם ואח"כ להוציא אותם בקלות לתוך התבנית, הם תמיד נקרעים בדרך. ואם יש בהם קרע זה בלתי אפשרי כמעט לאחות אותו ע"י רידוד. אתם בטח מכירים את התופעה ואודה לכם מאד אם תעזרו לי, יש לי מוניטין לשמור עליו