שרשור בראנץ' בנות

randomalit

New member
שרשור בראנץ' בנות

(אריאלה אני מקווה שלכל אחד מותר לפתוח שרשור..) ביום שישי באות אליי חברות מהצבא לחגוג את האירוסין של אחת מהן.. קבענו לשעה 12:00 מה שהופך את המפגש פחות או יותר לבראנץ' שאספיק לעבוד עליו מחמישי בערב בערך ובמהלך שישי בבוקר. אז אשמח אם תציעו לי מתכוני בנות לחגיגה של שישי בבוקר שיתאים להגדרה של הפורום פחות או יותר- מהיר, חסכוני וקל! :) תודה!
 
פשטידות כרובית וברוקולי

החומרים: 800 גרם פרחי כרובית (טרי או קפוא) 400 גרם ברוקולי (טרי או קפוא) 1 כף חומץ או מיץ לימון מלח 1 בצל גדול קצוץ 3 שיני שום קצוץ 2 כפיות אבקת מרק בצל 1 כוס מים רותחים 30 גרם חמאה 3 כפות שמן זית 2 כפות קמח 1 כפית חרדל חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה (רק העלים) 5 ביצים 100 גרם גבינה צהובה מגוררת 100 גרם גבינת פרמיזן מגוררת 3 כפות פירורי לחם אגוז מוסקט מלח, פלפל שחור, צילי גרוס אופן ההכנה לרוטב בשמל: · ממיסים את החמאה עם 2 כפות שמן זית בסיר קטן · מוסיפים את הקמח ומערבבים למשך דקה · ממיסים אבקת מרק בכוס מים רותחים · מוסיפים את המרק בהדרגה תוך בחישה לקמח וממשיכים לערבב עד לקבלת רביחה חלקה סמיכה וללא גושים. · מקררים אופן ההכנה: · להרתיח סיר עם מים חומץ ומלח ומבשלים את פרחי הכרובית וברוקולי עד חצי ריכוך. · מסננים ומקררים. · מטגנים במעט שמן זית את הבצל והשום, מסננים מהשמן ושמים בצד · מכינים רוטב בשמל. · לתוך רוטב הבשמל מוסיפים את השום והבצל הקצוץ ומוסיפים 1 כפית חרדל, פטרוזיליה, ביצים בהדרגה. · להוציא שליש מכמות הגבינות ולהניח בצד · את שארית הגבינות יש להוסיף לתוך תערובת רוטב הבשמל ולערבב. · טועמים ומוסיפים מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ומעט צילי גרוס · יוצקים את רוטב הבשמל על קערת הכרוביות ומערבבים היטב. · מחממים תנור ל-180 מעלות · משמנים תבנית במעט שמן זית ומפזרים פירורי לחם על כל שטח התבנית. · מעבירים את תערובת הכרובית והברוקולי לתבנית ואופים כחצי שעה · מפזרים את שארית הגבינות על הפשטידה ומחזירים את התבנית לתנור לעוד כ- 30 דקות. עד שהפשטידה תתייצב ותזהיב בתיאבון...! מתאים פחד לבראנץ' ...
 
למעלה