שאלה ישראלית טיפוסית מתבקשת

  • פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

mc80

Member
שלום,
מצ"ב תמונה של סטוק יינות שהצטברו בבית הוריי. כולם סגורים כחדשים מלבד אחד, הויסקי שחצי ממנו כבר נמזג.
רציתי לדעת האם בתנאים הדיי בסיסיים האלה של מזנון בסלון בטמפ' החדר (חסומים מפני אור ע"י 2 דלתות) היינות האלה עדיין ראויים ותקינים לשתיה או שמה צריך כבר להפטר מהם.
חלק מהיינות מהשנים האחרונות וחלק ישנים יותר. יין לבן אדום וכו.
אף אחד לא ישתה את הכמות הזו. האם אלו יינות שניתן למכור אולי למישהו? רובם לא נראה לי יינות לאספנים או יוקרתיים מידי.
אז מה עושים? כי רוצים לפנות מקום ליינות אחרים שלפעמים מקבלים בחגים. ולא עומדים בקצב :)
 

קבצים מצורפים

  • IMAG3934.jpg
    IMAG3934.jpg
    2.6 MB · צפיות: 2
למעלה