my sunshine
New member
קישואים ממולאים
עוד בבית אמא, תמיד היו ממולאים על השולחן. עד היום לא מצליחה להכין את עלי הגפן כמוה ולכן הפסקתי לנסות
שתינו ממלאות הכל: בצלים, עגבניות, קישואים ועוד... עכשיו, כשיש קישואים עגולים, הכי נוח לרוקן את התוך שלהם למילוי. והם גם יוצאים יפים כאלה... אז הנה לכם המתכון : חותכים לקישואים תחתית [שיעמדו בנוחות בסיר] ומרוקנים את התוכן שלהם
עוד בבית אמא, תמיד היו ממולאים על השולחן. עד היום לא מצליחה להכין את עלי הגפן כמוה ולכן הפסקתי לנסות