קישואים ממולאים

my sunshine

New member
קישואים ממולאים

עוד בבית אמא, תמיד היו ממולאים על השולחן. עד היום לא מצליחה להכין את עלי הגפן כמוה ולכן הפסקתי לנסות
שתינו ממלאות הכל: בצלים, עגבניות, קישואים ועוד... עכשיו, כשיש קישואים עגולים, הכי נוח לרוקן את התוך שלהם למילוי. והם גם יוצאים יפים כאלה... אז הנה לכם המתכון : חותכים לקישואים תחתית [שיעמדו בנוחות בסיר] ומרוקנים את התוכן שלהם
 

my sunshine

New member
....

מכינים את תערובת הבשר: 1/4 קג' בשר טחון [אני הכנתי תערובת עם 1/2 קג' וממה שנשאר, הכנתי קציצות] בצל קצוץ [טיגנתי אותו, לא חובה] פטרוזיליה כוסברה 1/4 כוס אורז מלח פלפל כמון קנמון מעט פירורי לחם
 

my sunshine

New member
....

ממלאים את הקישואים. מבשלים רוטב ומכניסים אליו את הקישואים. מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקישואים מוכנים הרוטב:: בצל מטוגן, רסק עגבניות מלח, פלפל , קינמון, כמון
 

nurit285

New member
לא צריך להוסיף מים לרוטב ?

האם מכניסים את הקישואים לפני שהרוטב רותח ? כמה זמן אחרי שהרוטב מתבשל ?
 
למעלה