חדש פה

חדש פה

שאלה לשפים הצעירים ולשפיות הצעירות גם אני מכין קציצות מבשר בקר טחון ובזמן הטיגון הם מתפרקות לי ביצה שאני מערבב עם הבשר לא ממש עוזרת יש איזשהו פתרון קסם? ?:) בתודה מראש לכולם ולכולן
 

הכותב1

New member
קציצות

הכן מסה טובה ,מעט פירורי לחם וביצה על פי הכמות חמם תנור ל - 180 מע' צור קציצות,וסדר אותן בתבנית הכנס לתנור עד להשחמה הכן רוטב בנפרד חבר והמשך בתנור או בסיר קציצות אינן מתפרקות אם נותנים להן סגירה בתנור אדיוס
 
תודה על הטיפ

תודה על העצה אבל אני בדרך כלל מטגן אותן על מחבת אני שם ביצה אחת לחצי קילו בשר טחון אני מקווה שפירורי לחם יפתרו תבעייה
 

הכותב1

New member
היי חוגג

הבנתי שאתה מטגן במחבת ,והפתרון הוא תנור חבל להפוך קציצות ליציקת קמח(הוספת פירורים) בכל מקרה,בהצלחה
 
למעלה