האתר של ליה

שלום לכולם !!!!!

ברוכים הבאים לאתר שלי  אני ליה ואני ממש שמחה שנכנכסתם לאתר שלי תוכלו לעין בו ולראות עם הוא מענין אותכם 

אותי לפחות הוא מאוד מעניין עם למישהו יש רעיון הוא יכול לרשום בתגובות .

 

 תודה לכם.            

 

                                       אוקי היום אני ילמד אותכם להכין סוכריות לימונדה תרדו למטה ויהיה את המתכון ואת אופן ההכנה.

 

המתכון: 

 2 כפות משקה לימונדה תוסס


 דף ג'לטין


כף סירופ מייפל


350 גרם אבקת סוכר

 

4 צבעי מאכל שונים ( מה שתבחרו)

 

4 תמציות טעם שונות

 

תבנית אפיה גדולה


קערה קטנה חסינה לחום 


סיר קטן תואם לקערה

קורץ עוגיות עוגיות עגול בגודל 2 ס"מ.

 

                                                                        אופן ההכנה:

  1.  שימו נייר אפיה על התבנית.

 

2. שימו את משקה הלימונדה התוסס בקערהה קטנה,       בעזרת מספרים גזרו את דף הגלטין לחתיכות קטנות הוסיפו אותן ללימונדה כך שכולן יהיו מכוסות לגמרי בנוזל והשאירו למשך 3 דקות.

 

3. מלאו רבע מהסיר במים כשהוא על האש בגז בחום בינוני. כשהמים מבעבעים הסירו את הסיר מהגז.

 

4. לבשו כפפות מטבח והכניסו בזהירות את הקערה לסיר והשאירו למשך 5 דקות, אחר כך ערבבו עד שדף הגלטין נמס לגמרי.

 

5. הוציאו את הקערה מהסיר והוסיפו את סירופ המייפל לקערה וערבבו.

 

6. סננו את אבקת הסוכר לקערה אחרת הוסיפו את תערובת הגלטין וערבבו היטב עד שהכל הופך לכדור בצק.

 

7. פזרו מעט אבקת סוכר על גבי משטח עבודה נקי והניחו עליו את הבצק ולושו אותו עד שהוא חלק וחלקו אותו ל4 חלקים שוים  ועטפו 3 מהם בניילון נצמד.

 

8. בחלק הרביעי של הבצק צרו שקע בעזרת האצבע טפטפו פנימה כמה טיפות של צבע מאכל אחד ושל תמצית טעם אחת וסננו למעלה 2 כפיות אבקת סוכר.

 

9. לושו טוב את הבצק עד שכל צבע המאכל יתערבב בו היטב כעת עטפו את הבצק בניילון נצמד .

 

10. לחלק השני השלישי והרביעי עשו אותו דבר שימו כמה טיפות מתמצית הטעם ומצבע מאכל.

 

11. פזרו מעט אבקת סוכר על משטח העבודה ושימו מערוך פתחו אחד מחלקי הבצק ורדדו אותו עד שהעובי שלו כמעט כמו עובי הזרת שלכם ובעזרת קורץ העוגיות קרצו הרבה סוכריות עגולות.

 

12. רדדו שוב את שאריות הבצק וקרצו עוד סוכריות, שימו את כל הסוכריות בתבנית האפיה. הכינו סוכריות מחלקי הבצק האחרים באותה הדרך.

 

13. כסו את הסוכריות במגבת מטב נקיה השאירו אותן להתייבש (לא במקרר) במשך 8 שעות לפחות וכל שמונה שעות בערך הפכו אותן .

וזהו יש סוכריות!!!!!!!

מקווה שאני יספיק גם מחר להביא עוד מתכונים ועוד  דברים בכללי

ביי!

 



 

 


תוכן פוגע