המתכון:

200 גרם שוקולד מריר

150 מ"ל שמנת מתוקה ( שימו לב שאתם אכן משתמשים בשמנת מסוג זה)

2 כפיות דבש

קצת מיץ לימוץ ( אם הינכם טובלים פירות בפונדו )

חתכו את השוקולד  לחתיכות קטנות. שימו את השמנת המתוקה והדבש בסיר  קטן

שימו  את השיר בחום בינוני וחממו עד שמתחילות להופיע בועות קטנות בצדדים. הסירו את הסיר מהגז

הוסיפו את השוקולד וערבבו עד שהוא נמס ונוצרת תערובת חלקה

שפחו את הפונדו לקערה וקדימה- ללקק את האצבעות!

בתיאבון!!!!!!

תוכן פוגע