מתכון לכדורי שוקולד

לחצו פה והוסיפו את האתר שלי ל

 

חומרים

  • 250 גרם פתי בר (שרוול)

  • 1 צינצנת קטנה ממרח שוקולד

  • 1 מיכל שמנת מתוקה

  • לציפוי

  • קוסקוס

  • אבקת נוגט

  • סוכריות

  • פרורי מקופלת וכו'

  • אופן ההכנה

    מרסקים פתי בר לפירורים (במערוך או מעבד מזון).
    מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה (בסיר או במיקרוגל), מסירים מהאש ומערבבים פנימה ממרח שוקולד. מוסיפים את פירורי הפתי בר ומערבבים היטב.
    מכסים ומעבירים למקרר להתייצבות (כשעתיים).
    מגלגלים בידיים רטובות לכדורים. מצפים במה שרוצים ומניחים במנז'טים.


תוכן פוגע