תהנו♥♥♥

 

 

נתחיל מהמיטבח המקסיקני

אופן ההכנה:

• מחממים מעט שמן זית בסיר ומקפיצים את הבצל, השום, הפלפל החריף והפלפל האדום, עד השחמה. (כ-5 דקות). 
• מוסיפים כפית כמון, קורט פלפל קאיין חריף ואת עלי הסלק או המנגולד וממשיכים לערבב. 
• כשהעלים מאבדים כמחצית מנפחם, מוסיפים את השעועית ומערבבים עוד 2 דקות. 
• מוסיפים מלח ופלפל, את השמנת החמוצה ומעט כוסברה. 
• מחממים מחבת ומניחים עליה את הטורטייה. 
• קולים את הטורטייה כ- 2 דקות מכל צד, ומניחים על צלחת. 
• מפזרים במרכז הטורטיה מעט כרוב, מעליו את את השעעוית עם עלי הסלק, ומעל מוצרלה מגורדת. 
• סוגרים את הבוריטו כמו מעטפה. 
• מגישים חם. 
• בתאבון.

מיצרכים:

1 בצל קצוץ

1/2 פלפל חלופינו חריף ירוק קצוץ

1 כף שום קצוץ

1 שקית עלי סלק שטופים

1כפית כמון

קורט אבקת פילפל קאין חריף

1 קופסאת שימורי שעוית שחורה

חבילת טורטיה

1גביע שחמנת חמוצה

כוסברה קצוצה

כרוב פרוס לרצועות

גבינת מצרלה מגורדת


תוכן פוגע