לחם מטוגן מתוק:חמש פרוסות חלה או לחם

 

לבן,רצוי מלחם לא טרי

 

כוס חלב

 

שתיי ביצים

 

מעט שמן,לטיגון

 

ארבע כפות סוכר

 

אפן הכנה:טורפים בעזרת מזלג את הביצים ומוסיפים

 

את החלב.בוחשים.מעבירים לצלחת שטוחה.טובלים

 

בתערובת הביצים פרוסה אחת משני צדדים ומעבירים לצלחת

 

לצלחת אחרת.חוזרים על הפעולה עם כל הפרוסות.כל

 

אחת בניפרד.

 

מחממים את השמן את השמן במחבת גדולה.בודקים שהשמן חם

 

כשמכניסים למחבת קיסם עץ וראים שבעות מתקבצות

 

סביבו.מכניסים כל פרוסה,אבל

 

זהירות!!

 

כדי שהשמן לא יתיז

 

אם המחבת מספיק גדולה,אפשר להכניס כמה פרוסות

 

יחד,בתנאי שלא ייגעו זו בזו.מניכים את האש ומטגנים

 

מעט,הופכים בעזרת מזלג ומטגנים את הצד השני.

 

מעבירים לצלחות הגשה,ומפזרים מעל מעט סוכר.(דודיק

 

נורא אוהב את זה עם סירופ מיפל שמזליפים למעלה,והוא ביקש שאזכיר זאת הזקארתי)

 

בתאבון

תוכן פוגע