פרות קיץ וגלידה:תפוח -עץ אחד חמוץ

 

שתיי שיזיפים שחורים או אדומים

 

אשכל אחד קטן של ענבים

 

אגס אחד

 

חצי חבילה גלידת פירות או וניל

 

סירופ שוקולד או סירופ מייפל

 

מעט שכבי שוקולד

 

שתיי גביעים מיוחדים

 

לגלידה,או כוסות גבוהות

 

אפן הכנה:שוטפים היטב את הפרות,מרחיקים את הליבה של התפוח-

 

העץ והאגס,את הגלעינים של השיזיפים ואת החלצנים של

 

הענבים.

 

חותכים את הפרות לקוביות.

 

שמים מעט מעט קוביות פרות בכל בגביע,ומעליהן כדור או

 

פרוסת גלידה ומכינים שוב שכבת פרות וגלידה.

 

זולפים מעל סירופ שוקולד סירופ מיפל,מפזרים מעל שבבי

שוקולד,ומקווים שהקיץ לא יעבור בתאבון.

תוכן פוגע