פיצה מיתה:שתיי פיתות

 

חצי כו קטצ'ופ

 

200 גרם גבינה צהובה

 

זיתיים

 

או:סרדינים

 

או:פיתריות משומרות

 

אפן הכנה:מגררים את הגבינה הצהובה על מגרדת(פומפיה).חותכים

 

את הזיתים לפרוסות,או פותחים את קופסת השימורים

 

של הסרדינים או פיתריות,מסננים או וחותכים.

 

חותכים פיתה לשניי עיגולים (כלומר-ברוחב).

 

מורחים את החלק של הפיתה בקטצ'ופ,מפזרים

 

את הגבינה המגוררת ומעליה את הזיתים, הסרדינים או

 

פיתריות.

 

מכניסים לטוסטר-אובן או לגריל שבתנואר(בחום בינוני,

 

180 או6),ומשחימים מעט עד שהגבינה נמסה.

 

מגישים מייד בתאבון.

תוכן פוגע