♥האתר של אחינועם וניצן!!

מקוות מאווווד שתהנו!!!♥

טוב בננות החלטנו שכדי שלא תיהיו עוד כל כך משועממות בחופש (למרות שאתן כבר לא- אתן תמיד באתר שלנו!)

אז ניתן לכן תחרות שתתאמצו נורא לנצח בה!

כווולן שולחות לנו מתכונים שהן אוהבות או שהם סתם מפנקים! 

עד ה10 באוגוסט!


(העתקנו את המייל לאתר!)

כמה ילדות כבר התחילו לשלוח לנו מתכונים!-

אופיר מבאר שבע:

עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס:

הנה המתכון האהוב עליי לעוגת גבינה, אני אוהבת אותו בגלל שזה תערובת של כמה דברים מעניינים: עוגת גבינה טעימה, ועוגיות שוקולד צ'יפס פיצוץ!

הנה המתכון שלי:

חומרים
 
לבצק עוגיות:
100 גרם חמאה, מומסת
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה (60 גרם)
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
11/4 כוסות קמח (180 גרם) 
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כוס שוקולד צ'יפס (200 גרם)
 

לתערובת גבינה:
750 גרם גבינת שמנת 30% שומן
2 גביעים שמנת חמוצה (400 מ"ל)
11/4 כוסות סוכר (250 גרם)
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
6 ביצים
1/2 כוס קמח (70 גרם)

לחמם תנור ל180 מעלות.
לערבב חמאה מומסת עם סוכר חום ולבן.
להוסיף ביצה ותמצית וניל ולערבב שוב. 
להוסיף קמח ואבקת סודה לשתייה ולערבב כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת טובה. לערבב עם זה שוקולד צ'יפס.
לשטח 2/3 מהתערובת בידיים רטובות קצת, בשכבה די דקה בלי חורים בלמטה של תבנית עם נייר אפייה. לא צריך לשים את הבצק לתפוח. לשמור בצד את שאר התערובת. לאפות15 דקות. 
להוציא מהתנור ולקרר. להשאיר את התנור פועל ולהנמיך את החום ל140.

בקערה גדולה מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר וסוכר וניל, ומשהים 5 דקות עד שהסוכר נמס. טורפים פנימה את הביצים. 
מעבירים בערך כוס מהתערובת לקערית נפרדת, מוסיפים קמח לקערית וטורפים היטב עד שנפטרים מכל הגושים. מחזירים לקערה עם שאר תערובת הגבינה ומערבבים לאיחוד.

בקערה גדולה מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר וסוכר וניל, ומשהים 5 דקות עד שהסוכר נמס. טורפים פנימה את הביצים. 
מעבירים בערך כוס מהתערובת לקערית נפרדת, מוסיפים קמח לקערית וטורפים היטב עד שנפטרים מכל הגושים. מחזירים לקערה עם שאר תערובת הגבינה ומערבבים לאיחוד. 

זאתי העוגה שהכנתי לבד!!
אליה ונוגה מרמת השרון:

ארטיק נוטלה

זה מתכון שאנחנו ממש אוהבות בגלל שבימים החמים כשצריך משהו מתוק וקר כדי לשרוד אפשר לשלוף מהמקפיא ולהפתיע את כולם, ואחרי שכולם ימסו מרוב תענוג גם להגיד שאתם הכנתם!

המתכון:

חומרים

כוסות חד פעמיות רגילות וגם קטנות

מקלות ארטיק או מקל עגול בינוני (קונים בחנויות יצירה)

לארטיק:

2 מיכלים שמנת מתוקה

1 צנצנת קטנה נוטלה

2 כפות אינסטנט פודינג שוקולד

 
לתוספות:

פירורי עוגיות מרוסקות

סירופ שוקולד או שוקולד מומס

 
לציפוי:

400 גרם שוקולד מריר, מומס ופושר

3-4 כפות שמן



מחכות לכם ולמתכון המנצח--

ניץ ואחיק

נ.ב

המתכון לא חייב להיות קינוח יכול להיות גם מתכון שאתם מכינים למנה עיכרית.


תוכן פוגע