מתוק קל וטעים.... מאת הטבחית סתיו

לחצו פה והוסיפו את האתר שלי ל

סופלה שוקולד מפנק

הקינוח הקלאסי המקסים, ברבע שעה עבודה
| מאת טבחית סתיו נבון שבת 11 בלבד!!!
סופלה שוקולד על צלחת לבנה עם כפית מונחת בצד (צילום: istockphoto)
  • זמן הכנהרבע שעה
  • זמן עבודהרבע שעה
  • כשרותכשר חלבי
  • רמת קושיכל אחד יכול

מרכיבים (4 מנות):

  • 6 ביצים בטמפרטורת החדר             בתאבוןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!

  • 200 גרם חמאה
  • 180גרם סוכר (שני שליש כוס)
  • 130 גרם קמח (כמעט כוס)
  • 300 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. מקציפים בקערה את הביצים עם הסוכר עד שילוש הנפח, ומוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי הקצפה.
3. ממיסים את השוקולד והחמאה על סיר אדים כפול (בן מארי) ומוסיפים לקערה עם קצף הביצים. את ההמסה אפשר לעשות גם במיקרו, אבל בזהירות רבה - מפעילים ל-20 שניות, מערבבים, וחוזר חלילה.
4. מוזגים עד 3/4 גובה לתבניות אישיות, ואופים כשבע דקות. מגישים חם.
* ניתן להוסיף לבלילה שוקולד לבן לפני האפייה.
תגיות: שוקולד סופלה למתכונים נוספים לחצי\לחץ על שוקולד סופלה
תוכן פוגע