העוגות של מאיר לוי

לחצו פה והוסיפו את האתר שלי ל

 עוגת ביסקוויטים  שוקולד      

תבנית   29.5X19.5

לעוגה :

500 גרם פתי בר " אסם"

2 חבילות אינסטנט פודינג שוקולד

3 כוסות חלב ( 1 כוס חלב \ קפה לטבילת הפתי בר )

2 שמנת מתוקה

לציפוי :

200 גרם שוקולד מריר

8 כפות שמנת מתוקה

אופן ההכנה :

לעוגה :

1) טובלים את הפתי בר בחלב \ קפה ומסדרים שכבה בתבנית.

2) מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה של קרם שוקולד , הכתובים על השקית.

3) מורחים שכבה של קרם שוקולד על הפתי בר.

4) מסדרים שוב שכבה של פתי בר ועליה מורחים קרם. חוזרים על התהליך 4 שכבות

ביסקוויטים (השכבה העליונה היא פתי בר)

לציפוי :

1) ממיסים את השוקולד  עם השמנת המתוקה , ומערבבים היטב.

2) יוצקים את השוקולד על שכבת הפתי בר.

3) מצננים במקרר למספר שעות.

בתאבון מאיר לוי .

 

 

תוכן פוגע