העוגות של מאיר לוי

לחצו פה והוסיפו את האתר שלי ל

 

 



מתכון עוגת זברה

מרכיבים :
לעוגה: 2 מיכלים שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס סוכר
1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן (250 גר')
20 ביסקוויטים פתי בר שוקולד (קצת יותר מחצי חבילה)
1 כוס חלב להרטבת הביסקוויטים
לקישוט: 2 שורות של קוביות שוקולד חלב (טבלה - לא להפריד לקוביות)
 
 
 
אופן הכנה :

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם.
• מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
• מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן.
• משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
• טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
• מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד הוא נוגע בתחתית התבנית. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים.
• מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
• מקפיאים את העוגה למשך הלילה.
• מוציאים את העוגה והופכים אותה על מגש ומסירים את התבנית.
• מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה.
• חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
• מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
• בתאבון.

מאיר לוי

תוכן פוגע